ManoSkelbimai.lt

Skelbimas

Projektuojame stogų santvaras

Skelbimo nr. 245203, įdėtas 2015-06-29 · Perskaitė:

Galime atlikti konstrukcijų statinius skaičiavimus, suprojektuoti ir pagaminti bet kokias stogo santvaras nuo pavėsinių iki gyvenamųjų namų, gamybinių patalpų, žemės ūkio paskirties ar kitų, Jus dominančių, pastatų.

* Taikome Eurocode 5, naudojame specializuotą programą RoofCon/TrussCon, todėl galime greitai ir kokybiškai suprojektuoti stogo laikančiąsias konstrukcijas, kurių mazgai jungiami dygliuotomis plokštelėmis. Šių konstrukcijų pasirinkimas leidžia sutaupyti didelius medienos kiekius, lyginant su tradiciniu būdu gaminamais stogais.
*Mūsų siūlomos laikančiosios konstrukcijos į statybų vietą atvažiuoja jau pagamintos - jas belieka tik sumontuoti, kas labai aktualu kai reikia greito sprendimo.

SVM Baltic komandoje dirba tik patyrę ir aukštos kvalifikacijos inžinieriai. Esame lankstūs, visada orientuojamės į kliento poreikius ir pageidavimus, darbus atliekame kokybiškai ir už gerą kainą, suteikiame garantijas. O jei patalpas planuojate statyti užsienyje, skaičiavimus atliekame pagal toje šalyje galiojančius standartus.

Tad, projektuokime ir statykime kartu!
www.svmbaltic.com

Kontaktai

Vardas: Svm Baltic
Miestas: Vilnius
Telefonas: +370 670 95797
Tinklapis: www.svmbaltic.com

El. paštas:

Skelbimo adresas: http://manoskelbimai.lt/245203_projektuojame-stogu-santvaras.htm