ManoSkelbimai.lt

Skelbimas

www.aerodream.lt sodybos nuoma įsimintinoms Jūsų vestuvių ir jubiliejų šventėms. SUPER VISKAS ĮSKAIČIUOTA!

Skelbimo nr. 277095, įdėtas 2019-10-04 · Perskaitė:

Aerodream sodyba vestuvėms – tai Trakų rajone, šalia Vilkokšnio ežero, įsikūrusi privati sodyba šventėms, skirta organizuoti vestuvėms, jubiliejui, gimtadieniui, krikštynoms.

Aerodream sodyba yra puiki vieta įsimintinai vestuvių šventei, jubiliejui, gimtadieniui, krikštynoms. Aerodream sodyboje yra didžioji (iki 150 svečių talpinanti) pobūvių salė, mažoji (iki 50 svečių talpinanti) restorano salė, lauko terasa šokiams po atviru dangumi, pirtis, tinklinio aikštelė, futbolo aikštelė, krepšinio aikštelė, net 100 nakvynės vietų rąstiniuose nameliuose.

Aerodream sodybos nuoma vestuvėms – tai sodybos nuoma, be jokiu pašalinių asmenų (išskyrus aptarnaujantį personalą), Aerodream sodyba, priklausys tik Jums. Svečius viso vakaro metu vaišinsime skaniausiais ir gaiviausiais kokteliais. Aerodream sodyba vestuvėms rūpinasi ne tik vieta šventei, tačiau taip pat Aerodream sodyboje organizuojamas svečių maitinimas. Iškepsime gardžiausius kepsnius, o pusryčiams iš krosnies ištrauksime Trakų rajone skaniausius kibinus. Į svečių maitinimo kainą yra įskaičiuoti ir gėrimai be limito!
Kviečiame apsilankyti www.aerodream.lt svetainėje ir daugiau sužinoti apie Aerodream pasiūlymus šventėms SUPER VISKAS ĮSKAIČIUOTA arba atvykti pas mus aptarti svarbiausius dalykus prie gardžiai kvepiančio kavos puodelio. Laukiame!

Kontaktai

Vardas: Uab Aerodream
Miestas: Trakai
Telefonas: 861400040
Tinklapis: www.aerodream.lt

El. paštas:

Skelbimo adresas: http://manoskelbimai.lt/277095_wwwaerodreamlt-sodybos-nuoma-isimintinoms.htm